Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2015 Posty: 10102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-08-01, 09:00
Modne leginsy Oj widzę, ze Vipo am tendencję do Hotspotów i podrażnień skórnych Trzymam kciuki, żeby to paskudztwo zeszło szybko. Może Holly go pocieszy
Wysłany: 2017-08-01, 09:59
Kurcze juz sama nie wiem, bo dwie rzeczy zbiegly sie w czasie, ta kostka i ten wilgotne dni, a co za tym idzie mokre lapy, ja i tak wycieram im lapki jak wracaja do domu, ale kto wie moze faktycznie od wilgoci
W kazdym razie mamy arsenal medyczny, mam nadzieje ze szybko przejdzie, Holly leginsy sie nie podobaja Robi wszystko zeby sie ich pozbyc
_________________ „Pies to jedyne stworzenie na Ziemi, które kocha cię bardziej niż samego siebie.”
Josh Bilings
Wysłany: 2017-08-03, 09:19
Czesc Kochani!,
Mamy wyniki tarczycy Vipo, mamy dobre wiadomosci, tarczyca jest zdrowa, co oznacza tyle, ze podleczymy Hotspota (ktory na ta chwile całkiem okey się goi) Majtasy zmienilismy na trojkatne chusty z apteczki samochodowej, super chronią akurat to miejsce przed zabrudzeniem. Latwo je zawiazac w taki sposob zeby chlopakowi nie przeszkadzaly przy siusianiu, i innych czynnosciach.
Holly majty nie bardzo sie podobaly i wciaz jej sie udawalo je sciagnac jak zaczepiala naszego Bohatera.
Coz moge wiecej powiedziec, trzymajcie kciuki zebysmy sie w poniedzialek w koncu zaszczepili, potem bedziemy wyznaczac termin kastracji.
Vipo jedzie niedlugo na wakacje do Swinoujscia od 11-08 do 20-08 Bedziemy Was zasypywac pieknymi zdjeciami z dlugich spacerkow lesnych i plazowych!
Zobaczy ulubiona plaze dla psow narzeczonej
No nic przesylamy pozdrowienia z goracego Poznania!
_________________ „Pies to jedyne stworzenie na Ziemi, które kocha cię bardziej niż samego siebie.”
Josh Bilings
Wysłany: 2017-08-08, 12:52
Witajcie, Hot-spota prawie wytepilismy, obysmy sie jutro mogli zaszczepic.
Vipo ma sie dobrze Podpatruje zachowania Rezydentki, no i do polowy wchodzi na kanape
Oczywiscie staramy sie nie popierac tego zachowania, ale gdy polozy sie na moim brzuchu polowa z 35 kg i sie az do mnie przytula to przymykam oko
Vipus jest kochany, trzeba go pilnowac z kamieniami, zauwazylam ostatnio ze zabawki psie sie znudzily, wiec musze szybko cos nabyc, a w ruch ostatnio ida kostki granitowe z ogrodu.
Nie wiem czy Wam wspominalam, ale wraz z Vipo przyjechal wielki kamlot, ktorego sie bardzo uczepil, zostawilismy go przy odbiorze Vipo na Srodce w Pozku bo nie jestem zwolenniczka takich zabawek W kazdym razie trzeba go miec z takimi atrybutami na oku.
Jutro po 18 lecimy do Pani weterynarz. Vipo pozwala zrobic WSZYTSKO zwiazane z opratrywaniem rany, nawet przemywanie jodyna nie jest dla niego problemem.
Nic wstawiam Wam przedsmak nadmorskich zdjec
Josh Bilings
Wysłany: 2017-08-11, 09:15
Hej, Hej,
Kanape tez ubimy, ale TYLKO jak Pancia pozwoli Ale bylo nam miiiilo
Dzis rano psiaki mialy dzien dziecka, wylegujemy sie razem na kanapie i czekamy na wyjazd
Jupi!
Jada z nami jeszcze 2 Czlowieki ktore uwielbiajaaa psiutki Ale bedzie ZABAWA!
Vipus szuka czlowieka, szuka ciepla, szuka milosci tez tej ludzkiej :*
Jak wszystko pojdzie gladko to 25-08 sie kastrujemy :*
Josh Bilings
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Mar 2017 Posty: 3577 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2017-08-11, 09:30
o jeju jeju jaka sielanka poranna zazdroszczę Wam tych wakacji! bawcie się dobrze i róbcie duuuużo zdjęć bo tu wszystkie ciotki tylko czekają, żeby podziwiać te piękne uśmiechnięte mordki
_________________ 'Wszystko to, co człowiek zwierzęciu wyrządził, spadnie z powrotem na człowieka.'
Pitagoras
Wysłany: 2017-08-13, 00:02
O super fotki pierwsze juz dotarly mamy maly problem z udostepnianiem z tel ale jakos ogarniemy z Wasza pomoca. Mamy na ta chwile paskudna pogode... mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej, zeby na fotach panowala sloneczna aura w koncu takie wesolki
Fotorelacja w krotce
Josh Bilings
Wysłany: 2017-08-15, 08:38
Czesc Kochani! Podsumuje co co sie dzieje.
Vipo to DZIK NA WODE. 😂 nie moglam ich utrzymac we dwojke jak zobaczyli morze i fale, wiec zostalam przeciagnieta po plazy 😂😂😂 i przymusowo wykapana :p
Nie puszczam Vipo bo za duzo jest spraw ktore go interesuja, np. Kaczki w oddali, a nie wiem jak daleko poplynie, a PLYWA conajmniej jak Jedrzejczak 😂😎😁
Bylismy na promenadzie wczoraj. Oboje zrobili taka furore, ze od gapiow i psich zwolennikow nie moglismy sie opedzic ) wszyscy zakochuja sie w Vipo od pierwszego wejrzenia. Mamy mnostwo zdjec. Vipo otworzyl sie u nas teraz calkowicie, okazuje sie ze na kolankach siedzi jak moja Holly ❤ serduszko juz mamy zlamane, nasi znajomi tez na mysl, ze chwile sa takie ulotne. Puszczalismy Holly i Vipo slubny lampion na plazy 😂 trafily im sie wakacje z psiarzami to musimy isc na calosc. Bylo odspiewane sto lat i niech im gwiazdka 😂 bylo wesolo spacerujemy w dzien jak i w nocy. Pozdrowienia!
Josh Bilings
Wysłany: 2017-08-19, 23:18
Witajcie. Wrocilismy z wypoczynku, jutro wstawimy cala serie zdjec z wakacji Vipusia mysle, ze chlopak jest zadowolony. Dzisiejszy dzien pelen negatywnych wrazen... od zlapanego kleszcza (mimo zabezpieczenia)... po nowego hotspota ( odrazu zareagowalismy jodyna i sudocremem. Kleszcz z kolei odpadl nim zdarzylam dojsc ze spaceru do pokoju zeby go usunac. Pojedziemy jedno i drugie skonsultowac jutro z naszym zaprzyjaznionym weterynarzem. Ufff.
Mamy cicha nadzieje ze damy rade zachowac termin kastracji wyznaczony na 25.08 i hotspot szybko zniknie... jak nie to trudno. Najwazni3jsze zdrowko Vipunia ❤
Josh Bilings
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum