Wysłany: 2017-09-01, 18:17 LENOR ma już dom w Tarnowskich Górach - 470
Wczoraj pod skrzydła fundacji trafił ok 2 letni Lenor. Ze schroniska prosto na świeżą trawkę do Jarka i Beatki, którzy jak inne nasze psiaki, pomogą przejść mu proces przygotowania do adopcji.
Lenorek jest lękliwy ale pierwszą noc przeszedł spokojnie
Szanowna Fundacjo piszę do Was ja Lenor
przyślijcie do domu tymczasowego :
-2 myszy komputerowe
- 2 kable usb do ładowanie telefonów
- pudełko plastikowe
- zabawkę edukacyjną dla psów
- przewód zasilający express do kawy
-lampkę led do komputera
-obrożę
-jedna koszulka
-jedna ścierka kuchenna
-jeden kocyk
pozdrawiam Wszystkich
Lenor
ps. chyba Beatka z Jarkiem się zdenerwowali nie rozmawiają ze mną
No niestety Lenorek pokazał się we znaki Bidak niszczy w domu pod nieobecność opiekunów, i oczywiście nigdy podczas obecności temat do przepracowania...
Na smyczy chodzi ładnie, lubi być blisko człowieka, lubi być głaskany
Jarku Beatku jak Wam się odwdzięczymy za przyjmowanie takich niepokornych tymczasów
Lenorku prosze, nie niszcz w domku aby Twoi cudowni opiekunowie już się "odbrazili"
Szanowna Fundacjo to ja Lenor.
Dziś tylko porwałem 2 opakowania kostek na zęby i przywłaszczylem sobie buta od Jarka, ale go nie zjadłem, nawet nie uszkodziłem.
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Mar 2017 Posty: 3577 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2017-09-16, 14:00
Lenorku - nie kradnij tyle, bo fundacja się nie wypłaci opowiedz nam jak się czujesz, czy nabierasz pewności siebie? Czy już zaprzyjaźniłeś się z Baffy i Sabą?
_________________ 'Wszystko to, co człowiek zwierzęciu wyrządził, spadnie z powrotem na człowieka.'
Pitagoras
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum