„Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie” - Anonim
Wysłany: 2017-08-21, 13:00
Wlasnie mialam jeszcze napisac, niestety kastracje musimy przesunac, Vipusiek kochany dostal Hotspota przy jaderkach, widac ze cholernie go boli, dostalismy wczoraj zastrzyk z antybiotykiem, Postaralam sie to dzis ustalic na kiedy przesunie sie zabieg.
Mimo wszytsko biedulek daje ze soba zrobic wszytsko, pokazuje, kladzie sie na pleckach, szczerze to wam napisze ze jak dla nas to pies IDEALNY.
Wychowany spokojny, zrownowazony, awansowal ostatnio na kanape na wyjezdzie, holly wskakuje wiec ja nie chce byc dzis niesprawiedliwa i mu tez pozwalam tymbardziej ze szuka tej milosci i przytulanek. Wrzuce Wam jeszcze wiecej zdjec tylko musze zlapac chwile czasu :*
_________________ „Pies to jedyne stworzenie na Ziemi, które kocha cię bardziej niż samego siebie.”
Josh Bilings
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Mar 2017 Posty: 3577 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2017-08-21, 17:23
Vipuś to cudo, ale Holly tez sliczniutka i tak razem pięknie wyglądają!! super wakacje im zorganizowaliście!!!
ale ja powiem szczerze, że czekam na zdjęcia z zaślubin
_________________ 'Wszystko to, co człowiek zwierzęciu wyrządził, spadnie z powrotem na człowieka.'
Pitagoras
Wysłany: 2017-08-23, 11:29
Hejka, hejka, u nas niestety skonczy sie na kolnierzu,
Vipko ma tego hotspota przy jaderku, a miala byc kastracja... zeby sie jak najszybciej zagoilo musimy wybrac mniejsze zlo. Troche wiecej stresu przez kolniez, za to szybciej sie zagoi.
Biedulek jest na prawde dzielny, przerzucilismy sie na oxycort, byl tez zastrzyk w miedzyczasie, jest troszeczke lepiej, ale niestety leginsy w tym wypadku nie zdaja egzaminu, kilka godzin pozniej w chwili gdy nie ma mnie w domu laduja na ziemi. Misiuniek Pani zrobi wszytsko zebys byl jak najszybciej zdrowy
Pozdrawiamy was serdecznie.
A z zaslubin to mamy tylko filmik z naszymi wyglupami
moze sie ktos posmieje wiec wstawie
Wysłany: 2017-08-31, 11:09
Kochani mam dobre wiesci
Vipusia Hotspot w koncu odpuscil - doszlismy z weterynarzem do wniosku, ze prawpodobnie duze jaderka obtarly nozke przy dlugich nadmorskich spacerach (mimo ze suszylismy Vipunia suszarka) a potem wdala sie ta paskudna bakteria, bo hotspoty zazwyczaj robia sie na zewnetrznych czesciach konczyn.
Wlasnie za chwile bede dzwonila do Weta, zeby potwierdzic termin kastracji, jak wszytsko sie uda to jutro sie bedziemy kastrowac, w weekend bedziemy sie mieli bacznie na oku.
Mysle ze nasz bohater zasluguje na jakas psia nagrode
cos wymyslimy
Przesylamy pozdrowienia,
pozatym nasze psie dzieci maja sie super, Holly zalizuje Vipusia na smierc a jemu najwyrazniej sie to podoba Wczoraj wieczorem przyszedl sie przytulic, a glowa cala mokra wylizana dokladnie, oczka, uszka Zreszta zobaczcie sami (to tylko fragment, jakosc tez nie powala)
Wysłany: 2017-08-31, 12:27
EDIT: jest tak goraco ze niestety ale kastracje przesuniemy np na poniedzialek, w niedziele sie zdzwonimy odnosnie terminu, nie chcemy go narazac na cierpienie i niegojaca sie rane, tymbardziej ze ma sklonnosci do tych hotspotow
_________________ „Pies to jedyne stworzenie na Ziemi, które kocha cię bardziej niż samego siebie.”
Josh Bilings
„Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie” - Anonim
Wysłany: 2017-09-05, 15:04
hej, hej, Vipus juz po kastracji.
Chlopak ma sie dobrze, przezyl ja duzo lepiej niz moja Holly,
Wczoraj ni bylo za bardzo apetytu, za to dzis wsuwal chrupki jak szalony
Pozdrawiamy
Josh Bilings
Wysłany: 2017-09-11, 14:37
Czesc Kochane!
Mamy male komplikacje, kolniez odpadl bo Vipo sie tak strachal ze nie dalo rady z kolnierzem, chodzimy w fartuszku ubrani. Ma sie dobrze, Vipo na pewno duzo lepiej zniosl kastracje niz moja Holly, aczkolwiek nadal ciezko sie goi. Bylismy na zastrzyku po 4 dniach po kastracji, poniewaz worek mosznowy nam spuchl, najprawdopodobniej niestety podczas naszej nieobecnosci jakos sie polizal przez fartuszek
Jestesmy na dobrej drodze, minal juz tydzien, miejmy nadzieje ze bedzie dobrze
Josh Bilings
Dzisaj Vipo pojechał do nowego domu do Ewy i jej rodziny do Kielc.Własnie sa w drodze.
Bardzo dziekuje Klaudi i jej partnerwi za opieke na Vipo oraz żonie Holly ze tak bardzo umiliła mu czas pobytu u siebie.Vipo byl szczesliwy w ich domku,spedzili super wakacje,mieli wspaniały ślub.
Klaudia bardzooooo ale to bardzo dziekuje za Wszystko co zrobilas dla Vipo za opieke za transport Vipo do nowego domku,za super wspólprace.Mam nadzieje ze nie byłam za bardzo upierdilwa.
Vipo i Ewka zycze Wam wspaniałego życia...do końca świata i jeden dzien dłuzej....Vipolku powodzenia.
_________________ Ewa&Lula&Fux
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Mar 2017 Posty: 3577 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2017-09-16, 16:40
Vipuniu i nowa rodzinko, życzymy samych wspaniałości!!! Klaudia dziękujemy serdecznie za wspaniałą opiekę nad tym przystojniakiem! Ucałuj mocno Hollusie :*
_________________ 'Wszystko to, co człowiek zwierzęciu wyrządził, spadnie z powrotem na człowieka.'
Pitagoras
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum