_________________ Nowy dom Spajkusia od '16
Angelika i Radosław
/ Diana (*), 2005-2015
/ Lola (*), 2024-2025
IwonaN
Wysłany: 2017-09-04, 08:17
Witam,
bardzo mnie cieszy, że Viperek tak dobrze się u Państwa zaadoptował. Bardzo dziękuję raz jeszcze, że Państwo się nim zaopiekowali. Jego los szczególnie leży mi na sercu, gdyż przez te kilka dni, kiedy przygarnęliśmy pieska z ulicy i szukaliśmy dla Niego domu, dał nam bardzo dużo miłości. To wspaniały piesek. Bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko się udało.
Pozdrawiam serdecznie
VIPER !!! Ty jesteś nie tylko fajny ale i bardzo przystojny chłopak (Y) I taki jeszcze młodzian z ciebie Mam nadzieję, że zapoznasz się na zjeździe z DIESLEM i z OLIWKA 😀 Tymczasem pozdrawiamy ciebie i twoją rodzinę 😘😀
_________________ Hania, BODZIO i MERY
(*) BELLISSIMA ( 31.08.2014 )
(*) DIESEL ( 05.12.2017 )
(*) OLIWKA ( 15.12.2020 )
"To tylko pies, tak mówisz, tylko pies ...
A ja ci powiem
Że pies to czasem więcej jest niż człowiek"
Wysłany: 2017-09-10, 21:56
Witajcie.
Viperek ma się dobrze, je, śpi, nadal nie wykazuje zainteresowania zabawą. Piłeczki, pluszaki, piszczące zwierzątka, nic sobie z tego nie robi. Uwielbia tarzać się w czystej trawie, tak po prostu idzie sobie i nagle trach leży i wariacje na plecach. Biega chętnie za, albo z człowiekiem. Pilnuje nas bardzo, dlatego czasami chodzi z puszczoną smyczą, gdyby nie to, że czasem zdarza mu się nawarkolić na jakiegoś psa mógłby chodzić bez. W najbliższym czasie badanie i jeśli wszystko będzie dobrze to się kastrujemy.
Bardzo chcielibyśmy wziąć udział w zjeździe i poznać wszystkie Warciaki i ich Ludzi, w odwrotnej kolejności oczywiście. Może uda nam się podjechać na jeden dzień.
Pozdrawiam serdecznie.
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Mar 2017 Posty: 3577 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2017-09-10, 22:19
no to super, że bez problemów a może do zabaw się jeszcze przekona, szkoda, że nie ufa jeszcze innym pieskom, bo może od nich mógłby się nauczyć jak fajne są zabawy
trzymamy kciuki za dobre wyniki badań
_________________ 'Wszystko to, co człowiek zwierzęciu wyrządził, spadnie z powrotem na człowieka.'
Pitagoras
Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2015 Posty: 10102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-09-11, 08:51
Pani Romo byłoby cudownie jeśli udałoby się wam podjechać na zjazd ) Ciesze się, ze Viper ma się dobrze, trzymam kciuki, żeby badania wyszły wzorcowo. Koniecznie prosimy o zdjecia !
Śliczny młodzian <3 A jak pięknie bawi się z synem nowej rodzinki <3 Będzie to kochany chłopak na zawsze <2 Cieplutkie pozdrowienia od DIESLA, OLIWKI no i ode mnie oczywiście. Witamy w rodzinnej i w Chacie Warciaka
A ja ci powiem
Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2015 Posty: 10102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-09-19, 13:40
Pani Romo nie ukrywam, że liczyłam na to, że zostanie Pani naszym DT dla wielu psiaków, ale jak to zazwyczaj bywa, jak już psiak wejdzie do domu to ciężko się z nim rozstać Gratulacje, życzę Wam samych cudownych chwil
Ale zawsze jeszcz mozna wziac drugie zlotko na tymczasik to beda sie lepiej chowaly No chyba, ze drugi pies takze zostanie na stale ??? To wtedy juz klapa na calej linii
Pozdrawiamy i zyczymy wszelkiej pomyslnosci z DIESLEM i OLIWKA
A ja ci powiem
Wysłany: 2017-09-19, 21:14
Dziekuje wszystykim za mile slowa.
Nie wiem dlaczego ale moj komp odmowil pisania polskich znakow, oj bedzie paskudnie wygladalo.
Z mojego doswiadczenia wynika, ze jeden czy dwa psy to wlasciwie zadna roznica. Wychodzic trzeba tak samo, no wiecej jedza ale przynajmniej sie nie nudza kiedy zostaja w domu. No i kochania i miziania wiecej.
Pozdrawiam serdecznie.
Roma
Wysłany: 2017-10-01, 21:46
Dawno nas nie było, więc troszkę napiszę co słychać.
Właściwie wszystko jest w porządku, Viper (w domu Vigo) jest normalnym milutkim pieskiem.
Wpatrzony w człowieka, zostając w domu strasznie tęskni. Informują nas o tym sąsiedzi a ja znajduję przeczytany do połowy słownik polsko-włoski lub coś innego.Uczymy się na bieżąco wyrzucać śmieci. Teraz pozytywy. Na wczorajszym spacerze-sesji, Vigo biegał bez smyczy z innymi psami i prawie nie było spięć. Po południu spotkaliśmy się z psami mojego syna w tym jednym na DT, z którym ostatnio się bardzo nie dogadywali i też było pięknie nawet razem biegali za piłką, to Vigo było pierwsze bieganie za piłką. Dzisiaj też biegał ale przynosił ta do połowy. Ćwiczymy, pracujemy, nudno nie jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum