No i w związku ze stanem cieczkowym Zaruni sterylizacja zostaje wstrzymana i przesunięta na za 3 miesiące. Jednak aby nie przedłużać już stanu niepewności, gdzie sunia się podzieje, z przyjemnością ogłaszam, że Zarka od wejścia podbiła serducho swoich opiekunów i nowego brata Fidela i zostaje z Nimi na zawsze:)
Wysłany: 2013-09-24, 22:00
Serdecznie gratulujemy
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Wysłany: 2013-10-30, 00:00
U nas wszystko ok, Zarka i Fidelek bardzo się zżyli, Zara ciągle się uśmiecha i widać po niej że jest szczęśliwa, uwielbia mizianki. codziennie chodzimy na spacery, i mamy chwilę dla siebie niebawem psiaki będą miały więcej przestrzeni, my z reszta również z racji przeprowadzki, załaczam zdjęcia i jesienny filmik (sterylizację zostawiamy na przyszły rok jako że mamy odczekać 3 m-ce po cieczce)
POZDRAWIAMY WSZYSTKICH CIEPLUTKO:)
_________________ Pozdrawiamy
Agata,Tomek, Fidelek i Zarcia
KUDŁATY ART - akcesoria dla zwierząt handmade
http://kudlatyart.weebly.com/
Wysłany: 2014-10-22, 20:27
Witajcie,
u nas wszystko OK, Fidel i Zara bardzo się kochają, zapewniamy psiakom rozrywkę, dbamy o regularne długie spacery, w weekendy staramy się jeździć na wycieczki. Posiłki psiaki dostają regularnie, od czasu do czasu smaczki. Fidel i Zara mają dużo miłości, dużo swobody, jedno jest pewne są szczęśliwe ze sobą i z nami. Załączam aktualne zdjęcie i pozdrawiamy wszystkich!
_________________ Pozdrawiamy
Agata,Tomek, Fidelek i Zarcia
KUDŁATY ART - akcesoria dla zwierząt handmade
http://kudlatyart.weebly.com/
Cytat:
Dzień dobry, dziękuję za wiadomość. Przesyłam zdjęcia Fidela i Zarki. U nas wszystko dobrze 👍 Lata lecą w ciepełku, miłości i wielkiej trosce o psiaki 🙂
_________________ Nie każdy człowiek wie, jak kochać psa ale każdy pies wie, jak kochać człowieka
Mila, Monika i Dawid
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum