Bardzo dziękujemy za szczegółową relację ^^ Bardzo się cieszę, że wszystko przebiega póki co ok. Obecność Lenora na pewno dobrze mu robi, Nestor jest dość zadziorny i wręcz wskazane jest, żeby ktoś dzieciaka trochę poustawiał i pokazał, że nie cały świat kręci się wokół jego grubego tyłka Trzy dni to niewiele - z czasem może będzie miłość, zwłaszcza że pierwsze dni wyglądają naprawdę obiecująco ^^ No i pierwsza wspólna zbrodnia za nimi - choć sama nie wiem, patrząc na te niewinne miny to myśle, że jedynie razem uciekali od wybuchającego miśka...
Dopiero teraz gdzieś czas na naskrobanie dobrych wieści piątkowych
Badanie okulistyczne potwierdziło, że Nestor widzi i to nawet bardzo dobrze, ma jedynie oczopląs, który defakto nie przeszkadza mu, występuje on gdy nie skupia się na niczym, a gdy ma jakąś rzecz, osobę na której skupia wzrok to oczka trzyma. Na 3 powiece ma minimalne grudki, ale to normalne w jego wieku i wadze . Lenor towarzyszył Nestorowi podczas badania i nasz mały straszak miał banan na pyszczku, że względu iż Pani weterynarz się "znęca" nad Nestorem, a nie Lenorem Chodź nie powiem Nestor zniósł badanie bardzo dzielnie tak jak pobieranie krwi . Wyniki krwi książkowe, wzrok prawie książkowy, pfu pfu przestał też sikać w pomieszczeniach i po malu już rozumiemy proste komendy
A tak to to Nestor ma domek ))
_________________ Lenor&Nestor i ferajna pozdrawiają
Kochani. Od siebie dodam, że wyniki krwi NesTora wyszły prawidłowe, a okulista oprócz wnikliwego badania optycznego, potwierdził, że nie ma objawów neurologicznych.
Z racji tego, że:
- Lenor i Nestor się zaprzyjaźnili
- Nestor podbił serce Justyny i Jaśka
- duet Lenor i Nestor podbija internety
- Jasiek i Justyna to cudowni ludzie
uroczyście oświadczam, że Nestor został przez wyżej wymienionych ADOPTOWANY!
Bang!
Kochani serdecznie gratuluję nowego członka rodziny
Pamiętajcie, że ZAWSZE możecie na nas liczyć
PS. Jarkowi i Beatce dziękuję... nie dość, że cudownie prowadzicie swoich podopiecznych to jeszcze zarażacie tym innych <3
Nestorek raczej już nie sika w domu, no chyba, że Pani wróci z pracy... To czasem się nam zdarzy, ale to bardziej już popuszczenie, a nie posikanie się z radośći Bo na widok Pani dostaje Nestor skrzydeł
Nie mogę narzekać bo tak lenor na mnie reaguje(bez sikania ).
Nestor to typowy lovelas , we wtorek Nestr był przez 5h spa, został umyty i wyczesany tak, ze jest z niego poduszka i zmienił kolor sierści na biało rudy , jest teraz taki, że chciao by się go zjeść taki słodziak .... Taki słodziak, że gdy pojechalismy do pracy od Justyny gdzie pracuje 15 kobiet, przy wjeściu bylo "oooooooooooooo! Jaki słodziak! " i wszytskie do niego podbiegły i zaczeły go głaskać, a ten dumnie usiadł i był przeszczęśliwy, ze tyle kobiet na raz go głaszcze
Po woli Nestor zaczyna się słuchać Na spacerach po Parku chodzi z Lenorem bez smyczy, znaczy chodzi... Biegaja razem jak opętani
Poznaliśmy się już z owczarkami z Tiną(10lat) bez problemu, natomiast z młodą Luną(Ten sam wiek co Nestor) chyba już się dotarli, chodź pierwszych 5 spotkań było dość ciężkich , ostatnie spotkanie skończyłlo się na gonieniu się w 3 , Tina już niestety nie biega jak młodzi
Wydaje mi się, że też przestaje bekać, ale to raczej moje odczucie, ew przyzwyczajenie
A tu klika zdjęć Nestora po SPA :
A tu wyniki badania oczu oraz krwi :
_________________ Lenor&Nestor i ferajna pozdrawiają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum