Wysłany: 2013-12-21, 23:44
Wszędzie dobrze, ale w łóżku najlepiej
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Bawili się super, on jest kochany przez Paulę , jej męża , a Scoobiś uwielbia Dominika.
Na pytanie czy Scoobiś i Axa sie poznali, dostałam odpowiedź: nie w naszym ludzkim pojęciu, zero reakcji, czyli bez agresji i czułości, po prostu powąchały się i zero warczenia Axy w stosunku do Dominika.
Na pytanie czy Scoobiś i Axa sie poznali, dostałam odpowiedź: nie w naszym ludzkim pojęciu, zero reakcji, czyli bez agresji i czułości, po prostu powąchały się
To jednak niesamowite.
Obawialiśmy się ich tęsknoty zapominając, że tęsknota to głównie domena ludzkiego umysłu. Może to tylko nasze "uczłowieczanie" psów, przypisywanie im uczuć, które sami żywimy? Czasem sobie myślę, że psy są buddystami- nieskażone myśleniem "tam i wtedy", tylko "tu i teraz".
Super, że Axa ze Scoobciem się spotkali
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
Scoobi po spotkaniu z Axą jest bardzo zadowolony. Humor mu dopisuje czuje się dobrze uwielbia zabawy na boisku i wylegiwać sie na kanapie,sylwster minął spokojne spodziewaliśmy się czegoś gorszego ale przebiegło wszystko spokojnie pozdrawiam
Zdjęcia będą za chwilkę .
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin
Wysłany: 2014-01-12, 20:37
Widać, że chłopak jest szczęśliwy
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Kopiuję z FPR Złoty Pies co napisała Ania, nowa Opiekunka Axy:
dzisiaj zupełnie przypadkiem, spotkaliśmy się ze Scoobim na spacerze, radość była ale to Gaja była mistrzynią w kręceniu kółek z radości, Axa raczej spokojnie, jesteśmy umówieni na wspólny spacer i zabawę, nie miałam aparatu więc bez zdjęć
scobi ma sie bardzo dobrze jest zadowolony wesoły .Jak tylko w kuchni cos sie dzieje to jest pierwszy, żebrak pierwsza klasa .Ma bardzo ładną i błyszczącą siersc kocha swoja karme to jest karma PROFORMANCE bez sztuczych konserwantów i barwników ani dodatków smakowych.jest bardzo towarzyski tam gdzie ja to i scobi no chyba ze mocniej przysnie uwielbia zabawy z nami i nie pozwala na robienie komus krzywdy poprostu wchodz jak czołg miedzy nas zeby nas rozdzielic uwielbia zabawy z piłka kocha kopanie dziur a pózniej wytarzanie sie w tej ziemi . w wiosenne wieczory i letnie uwielbia siedziec przy mnie na balkonie i ogladac gwiazy i ksiezyc , wystarczy powiedziec gdzie sa gwiazdki a scobi zaraz szczeka na gwiazdy ktore swieca na jego niebie pozdrawiamy
Mordeczka moja kochana . Dziękuję za wieści, zawsze dobrze chociaż kilka słów przeczytać raz na jakiś czas, tym bardziej, że Scoobi ma kawałek miejsca w moim sercu. Cieszy mnie bardzo, że Scoobi jest kochany i ma się dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum