Wysłany: 2011-06-04, 11:22 GANDI ma już dom w Zabrzu - 32/50/2011
Dzisiejszej nocy trafiła do DT u Darka, Wioli i Natalii w Zabrzu 10 tygodniowa sunia o slicznym imieniu Gandi. Sunia jest w doskonałej formie, była bardzo kochana przez swoją rodzinkę ale niestety choroba dziecka zmusiła do podjęcia szybko tak trudnej decyzji.
Jeszcze raz zapewniam Pani Kasiu zrobimy dla małej wszystko aby była kochana i szczęsliwa
Po okresie obserwacji i kwarantanny bardzo możliwe,że sunia już pozostanie w obecnym domu na zawsze. I tego Jej życzymy
Bardzo dziękuję Wam za pomoc w znalezieniu domku dla naszej malutkiej za okazana dobroć i zrozumienie. Cieszę się, że ma nową kochającą rodzinę.
Będę zaglądać i patrzeć jak rośnie.
Tęsknota jest tak wielka, że nie da się tego opisać. Mam nadzieje że, ból kiedyś będzie mniejszy...
Bądz szczęśliwa i kochana...moja malutka. Bardzo cię kocham !!!
Co tam slychac u naszej kruszynki? Jak sie chowa. A czy zdjecia mozemy prosic? Nie wiem jak reszta ale ja z najwieksza przyjemnoscia zobaczylabym nasza sniezynke
A tak wogole Ruda-Zaborze wita Zabrze
_________________ Pozdrawiamy Kasia, Tomek, Szajba, Milka i Kota
Niestety Dt nie ma jeszcze internetu...Myślę, ze jutro załatwimy jakiś kontakt ze światem Ale informacje telefoniczne są na bieżąco- i sunia bardzo ładnie się przyzwyczaja, jest grzeczna, ładnie je i jest już bardzo kochana przez całą rodzinkę
Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Gandi. Mała jest prześliczna i grzeczna.Bardzo dobrze czuje się w nowym domku. Ale chyba mnie poznała, bo biegła do mnie i buziaki były a mojego męża tak nie witała. Przy okazji udzieliliśmy małej i DT malego szkolenia, niunia już siad ładnie robi
No i jest parę fotek a DT od jutra będzie już na bieżąco pisał o suni- logujemy się jutro w trakcie rewizyty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum