Tak ,tak to ja ten sam Karmel ,tylko pięknie ostrzyżony przez Gosię Byłem bardzo grzeczny ,przy strzyżeniu.Gosia mocno się napracowała ,a efekt superrr..teraz już nie będzie mi tak gorąco.
Karmel miewa sie dobrze mimo swoich 13 lat.Nie choruje.Chetnie chodzi na dlugie spacery.Wlasnie wrocil z wakacji w Bieszczadach.Teraz bawi sie z innymi psami w Borach Tucholskich.I co najwazniejsze na stare lata doczekal sie wlasnego ogrodu z drzewem pod ktorym wypoczywa.Pozdrawiam Ala.
Mam informację z domu Karmela, że ten miewa się dobrze. Jest zdrowy i mimo czternastki na karku jest bardzo żwawy, korzysta z życia spacerując po lesie.
Karmel jest prawie 16-letnim psem, ma dolegliwości związane z wiekiem (stawy, niedowidzi i niedosłyszy), po za tym ma energię na spacery i zabawy.
Jego weterynarz życzy każdemu psu takiej kondycji w tym wieku
Pani Alicja obiecała przesłać mi jakieś zdjęcie Karmela - jak otrzymam to wstawię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum