Wysłany: 2012-07-17, 21:53 PACO ma już dom w Słupsku - 115
Wczoraj pod nasze skrzydła trafił młodziutki Dingo.
Dingo został zabrany z pomorskiego schroniska i zamieszał u Mai w Słupsku.
Istnieje nikła szansa żeby Maja oddała Dingo ale mam nadzieję że będzie się z nami dzielić jego losami
na początek wrzucę kilka zdjęć.. żeby można było podziwiać słodziak z niego niesamowity
_________________ Pozdrawiam Ewa, Cindy i Marley
p/s podaruj nam swój 1%, KRS 0000395734
_________________ ,,Ci, którzy są dla nas najbliżsi i najdrożsi, ci, w których z ufnością lokujemy nasze szczęście i dobre imię, mogą zawieść naszą wiarę. Pies człowieka pozostaje przy nim w dobrobycie i w nędzy, w zdrowiu i w chorobie"
Łoł ale słodziak ,no ten to podbije kilka serc ,jakim cudem taki psiak trafił do schroniska
Również jestem ciekawa, gdzie takich słodziaków szukać i nie dziwię się, że ma już swoją Panią. Super To chyba podobna sytuacja do Gandusi - wręcz od razu miała swój wymarzony domek Życzę wszystkiego naj, naj, najlepszego Maluszkowi i jego właścicielce Gratulacje dla Fundacji, a w zasadzie dla tych wszystkich dobrych duszyczek, że to wszystko tak szybciutko się odbywa - szczególnie z maluchami.
Iwonko nikt jeszcze nie napisał,że psiak ma już stały domek
_________________ ,,Ci, którzy są dla nas najbliżsi i najdrożsi, ci, w których z ufnością lokujemy nasze szczęście i dobre imię, mogą zawieść naszą wiarę. Pies człowieka pozostaje przy nim w dobrobycie i w nędzy, w zdrowiu i w chorobie"
Witam serdecznie!
To u mnie jest ten piesek
Jest spełnieniem moich marzeń i od razu
cała rodzinka go pokochała!!
Pierwszego dnia, był trochę nieśmiały, ale już wieczorem zaczął szczekać na sąsiadów!
Ma tak potężny głos, że wcale nie pasuje do takiego "psiaczka", a te zdjęcia które dodaliście, to już nie aktualne! teraz jest dużo większy jak będę miała czas to dodam.
No i jeszcze jedno... Trochę zmieniłam mu imię ! na Dingo nie reagował, więc został
Paco- od mojego idola Paco de Lucia i po 3 dniach już na nie reaguje, pewnie w schronisku nikt go często nie wołał dlatego się nie nauczył.
Pozdrawiam
Majka !
Piesek jest bardzo kochany i bardzo grzeczny!
Pierwszą noc całą przespał, obudził się dopiero ok 9.
Teraz akurat jest u mnie ciocia i śpi na materacu, to cały czas
wchodzi jej do łóżka, ale ona też jest taka "psia mama", sama ma 3 psy,
więc wcale jej to nie przeszkadza.
Na razie chcę, żeby poczuł się bezpiecznie i wiedział gdzie jest jego dom, więc
nie zabieram go na spacery poza moją działkę, a do weterynarza pojedziemy
w przyszłym tygodniu.
Obecnie rosną mu ząbki, i nie che jeść twardej suchej karmy. Ale odkryłyśmy,
że bardzo mu smakuje kasza z mięskiem i z marchewką. Lubi też biały serek
i upiekłam dla niego psie ciasteczka z wątróbką, uwielbia je.
Lubi się bawić, ostatnio nie chciał wrócić z podwórka, nie przeszkadza mu wcale deszcz.
Wszędzie za mną chodzi, i jest taką kochaną przylepą !
Moja ciocia mówi, że ma gorące uszy. Jak to jest z waszymi psami ?
no to przedyskutowałam z Mają wszystkie za i przeciw (tyle że tych przeciw nie było ) i mam przyjemność ogłosić że PACO zostaje już na stałe w Słupsku
Uzgodniłyśmy tez z Mają że na razie to ona będzie pisała i wstawiała fotki ale niebawem zacznie szkolić młodego żeby sam mógł nam pisać co u niego słychać
Serdecznie gratuluje !!!!
_________________ Pozdrawiam Ewa, Cindy i Marley
p/s podaruj nam swój 1%, KRS 0000395734
HUUUURRAAAA!!
Bardzo bardzo się cieszymy
Dziękujemy wszystkim za wsparcie!
Będziemy się dzielić wrażeniami z wzajemnego poznawania się
mam nadzieję, że zdjęcia udało mi się przesłać, mam jakiegoś pecha
bo jak tylko wyszłam z aparatem to zaraz mi się baterie rozładowały,
ale obiecujemy poprawę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum