Wczoraj wróciłyśmy z weekendu na wsi. Psy się wyszalały, Milka o mały włos nie upolowałaby sarniny na kolacje . Las, jezioro,plaża, cisza i spokój- czyli pełen relax.
No ale do rzeczy. Chciałabym Wam wszystkim przedstawić suczke, która jeszcze nie tak dawno bała się wejść do klatki, przerażały ją głośne dźwięki oraz nieznajomi ludzie. Dziś sami zobaczcie Milka skacze z pomostu i pływa
_________________ Pozdrawiamy Kasia, Tomek, Szajba, Milka i Kota
Długo nas tu nie było
Kochani! Moje Milkowe dziecię 28 czerwca skończyło 2 lata !!!
Była impreza, tort serduszkowo-żołądkowy , spacer.
Żyje nam się cudnie, dziewczyny zgrane.
Milka odpukać na zdrowie nie narzeka Planujemy powoli już urlopik, oczywiście z moimi dziewczynami. Pewnie padnie na działkę na wsi tam , gdzie mają jezioro, lasy, łąki i sarny do pościgu ;p
A teraz jeszcze pare zdjec
Pierwsze spotkanie z Bałtykiem
Moja piękna Milka
No ja na jakiś spacerek tez sie podepnę jak coś, oczywiście jak mnie zechcecie, a raczej nas, i czasowo będzie ok Ja mam jeszcze torbe do odebrania od Ciebie Kasia
Korzystając z wspaniałego dnia - bo to już środa, czyli połowa roboczego tygodnia za nami - wybrałyśmy się z Korbusią na spacer do Kasi, Szajbusi i Milusi
Było jak zawsze baaaaardzo miło - szkoda, że takich dni i chwil jest niewiele ,ale może dzięki temu lepiej i dłużej się je przeżywa
Zapraszamy na fotorelację "szlakiem trzech Złotek po zielonych polach"
Na początku grzecznie, pięknie, przecież mamie nie możemy wstydu przynieśc...
Zaraz Ci ucho odgryzę
Maaaaamaaaa
Dobrze udaję basseta
Troszkę brudna zbieram siły
Nic nie szkodzi - otrzepię się i będę czyściutka jak ta moja "siostra-pupilka"
Uciekły do błotkaaaaaa...
Przybrałam barwy wojenne i bedę się kamuflowac, bo mamusia znowu powie, że ja to ta mniej grzeczna...
Mamusiu wybacz - to silniejsze ode mnie
Pobiegam, bo podobno cyt.:"się wykruszy"... Aha - cieeeeekawe
Już lepiej
M. woła, więc biegnę
P.S.
Musze uciekac, bo moja starsza siostra się pcha...
Ta Szajba nawet klawiaturę pobrudziła... Ehhh i zawsze winę ponosimy na spółkę, bo ja korzystam druga z możliwości opisania Wam dzisiejszego spaceru (korzystam z cioci nicku, bo to niespodzianka dla mojej kochanej Mamuuuuusi ).
Patrzcie jak pięknie biegam
Zdominujemy przyjezdną ( )
Mnie można zabrac wszędzie - jestem wdzięczna Mamusi za pracę nad moim czyściutkim futerkiem
Muszę przodem
Taaaakaaaa jestem SZCZĘŚLIWA
P.S.
To jest moja radosna Mamusia
Bo z nami inaczej byc nie może
Witamy wszystkich ponownie. Dziękujemy za wszystkie słowa co do zdjęć. Cudne mam te dziewczyny:D
Co u nas nowego? Milka od paru dni była niespokojna, olewała mnie, miała swój świat. Już miałam się zacząć martwić gdy wczoraj dostała cieczki Także wiem już ze to 3 cieczka Milki i ma ją co 6 miesięcy. Umówiłam się wstępnie na sterylizację, wiadomo trzeba odczekać. I znając moje dziewczyny zaraz Szajba dostenie cieczki- solidarność musi być. Dobrze ze mam dodatkową parę rąk do pomocy A tak poza tym dziewczyny już wiedzą o zjeździe
Kasiu pamiętaj, że najbezpieczniejszy czas na sterylkę to około 2-3 miesiące po cieczce - jeśli chcesz obie dziewczyny ciachać to też trzeba będzie odczekać od Szajbusiowej 2 miesiące. No i u Milki już wiesz, że cieczki są dość często czyli co 6 miesięcy- reszta ok więc ta naciągnięta listwa mleczna jest niepokojąca. Może być tak, że powinna być usunięta w trakcie zabiegu sterylizacji.
Jak chcesz umówię Was u Dr. Renii na konsultacje - ale to i tak dopiero po cieczce.
A dziewczyny są cudowne
U dr Reni i tak chciałam je ciąć ze względu na duże zaufanie do pani doktor. Co do tej listwy chętnie to skonsultuje, jeżeli będzie konieczność, no cóż usuniemy. I tak myślę ze wypadnie to dopiero po zjezdzie, ale moze to i lepiej ponieważ nie bede juz tak goraco.
Wysłany: 2012-07-31, 11:22
Przepiękne dziewczyny i cudowne zdjęcia
jakie urocze brusadki... wycałowałabym je, ale na razie (może udałoby się rodziców kochanych na zjazd uprosić ) przesyłam Czyścioszkom tonę głaskanek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum