Wiek: 61 Dołączyła: 18 Wrz 2010 Posty: 24932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-11-24, 23:03 DIUNA i CLEO - 11, 68
Diuna jest rodowodową Goldenką, której Państwo wyjechali jakiś czas temu z Polski. Sunia mieszka u znajomych, ale jej nowi właściciele nie mają dla niej zbyt dużo czasu, więc postanowili żeby zafundować Diunie weselsze życie.
Diuna wygląda na młodziutką suńkę, jest wesoła, lubi zabawę, dzieci. Ma zdecydowanie za mało ruchu. I jeden problem - broni patyków, innych rzeczy nie, tylko właśnie patyków.
Diuna w najbliższym czasie zamieszka u Moniki w Częstochowie.
_________________ Pozdrawiam,
Warna z Sarą i Lesią
[*]Beza 2002 - 2011, Saba 2007-2015, Nero 2005-2017, Dala 2007-2022, Pypeć 2010-2024
Znam Diunę osobiście, to cudowna psica, wypełniona do granic możliwości miłością do ludzi, a zwłaszcza do dzieci. Mimo, że ma 5 lat, to energią i radością dorównuje szczeniakom Myślę, że z obroną patyków szybko Monika sobie poradzi
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
To właśnie u nas zamieszka Diuna wybieramy się po sunię w weekend 4-5 grudnia czeka nas wyprawa na drugi koniec Polski ale radość z zobaczenia i wzięcia Diuny bezcenna
Madziu cieszę się, że w nas tak wierzysz
W przyszłą sobotę (4 grudnia) Monika z mężem przyjeżdżają do Kołobrzegu po Diunkę, i już razem wracają do domku w niedzielę. Ustaliłyśmy, że tak będzie najlepiej dla wszystkich, sunia zdąży ich nieco poznać i uniknie stresu związanego z podróżą "sztafetą".
Bardzo mnie to cieszy
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
Wiesz Monika że ja odliczam razem z Tobą? Właśnie się na tym łapię Jedźcie ostrożnie, a po powrocie pisz szczegółową relacje i oczywiście zdjęcia zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia bo ich nigdy dosyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum