Dziś pod skrzydła fundacji trafiła 4 letnia Boni.. drobna sunia, ale za to jaka piękna
Sunia zamieszkała u Ewy w Rumi.. czekamy na relację z pierwszych chwil
POST ROZLICZENIOWY
Wpłaty na konto:
400 zł Hanna C. 11.02.2012
Darowizny rzeczowe
Wydatki:
125,52 karma
245 zł sterylizacja
_________________ Pozdrawiam Ewa, Cindy i Marley
p/s podaruj nam swój 1%, KRS 0000395734
Wysłany: 2013-02-02, 17:12
Jest bardzo ładna ,ale w oczy bardzo rzucają się jej ślipka widać w nich mieszankę strachu i ogromną mądrość ....super Ewcia Inga będzie miała koleżankę do szaleństw i da odpocząć Abisi
_________________ " per aspera ad astra"
Życie bez psa ,jest jak niebo bez słońca
Bonisia jest u nas już parę godzin Zapoznanie z naszymi suniami wypadło dobrze, oprócz małego warkolenia ze strony Ingi, ale na tym się skończyło. Sunia strachliwa, ale mam nadzieję że z czasem nabierze pewności W domku obwąchała wszystkie kąty, na razie jest zestresowana i szuka sobie miejsca . Wielką radością tym razem był mój mąż, chodzi za nim krok w krok i o mało tyłek z radości jej sie nie urwie Boni jest porze kochana, jak by mogła to by weszła na rączki, aby być jak najbliżej człowieka Niedługo wstawimy zdjęcia małej Tak Krzysiu myślę że Boni i Inga będą się świetnie bawić, oby nie rozniosły tylko mieszkania
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin
Oj tam oj tam z tego co wiem to Bonisia do kotów jest dobrze nastawiona więc się zastanawiaj bo sobota nie długo . A z pewnością jak byś ją poznała, to byś już jej nie oddał, taka kochana niunia jest
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin
Jak dla mnie super tylko Kaśka mogłaby tego już nie przyjąć zbyt dobrze
mój kot czasami nie zauważa , że przytula się do nowego psa w domu a nie do Lali ;o mi wtedy serce staje a ten łasi się do tymczasa w najlepsze
ah Boni jest śliczniusia - Ewa ja chyba szybciej Cie w Rumi odwiedzę niż Ci się wydaje
Monia przyjeżdżaj nawet i jutro , kusze na Boni bo to wspaniała dziewczyna
Oj tam, kot to nie przeszkoda A Boni jak na goldena przystało zawsze wita wszystkich z prezentem ( butem , kapciem ) w pysiu i głośnym hał , hał ja tu jestem
Boniaczku bardzo ładna z Ciebie dziewczynka! Mozna sie zakochac od pierwszego miźnięcia!
_________________ "Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie"
_________________ "Dobroczynność nie polega na dawaniu kości psu.Dobroczynność to kość dzielona z psem wówczas,gdy jesteś równie głodny jak on." - Jack London
U nas wszystko w porządku , Bonisia jak na razie swoją karma gardzi , stwierdziła że funfelek karma jest lepsza i wcina aż się uszy trzęsą . Cały czas bawią się z Ingą , na razie panny dogadują się wzorowo Bonisia ma swoje strachy , tu bardzo fajnie opiekuję sie nią Indzia wiec myślę że przepędzimy strachy szybciej niż nam się wydaje
A to ja Bonisia ze swoimi funfelami chmmm z Abisią to my chyba wyglądamy jak siostry ?,nieprawdaż
No dasz wreszcie czy nie dasz, ileż można czekać
Witaj
pod tym linkiem znajdziesz ankietę adopcyjną od której należy zacząć http://wartagoldena.org.pl/?page_id=1254
po jej wypełnieniu odeślij ją do mnie na adres: cindy@wartagoldena.org.pl
Sunia dopiero co trafiła pod nasze skrzydła więc jeszcze nie jest gotowa do adopcji, proszę o cierpliwość
_________________ Pozdrawiam Ewa, Cindy i Marley
p/s podaruj nam swój 1%, KRS 0000395734
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum