Spadek na czwartą stronę?!? Rany Julek, szybko nadrabiamy!
Rufiasty przedwczoraj odwiedził salon fryzjerski. Trochę trwało, zanim zrozumiał, że zostajemy tam na parę chwil. Krążył w okolicach drzwi próbując mnie przekonać, że już wychodzimy. Na szczęście ciocia groomerka wykazała się znajomością takich niby-lękowców i niebawem psisko ochoczo dawało się wyczesywać. Podczas strzyżenia super współpracował, aż ciocia była pod wrażeniem. Na koniec policzyła nas "po kosztach", jako żeśmy "fundacyjni".
A wczoraj udaliśmy się na spacer z przyjaciółmi- Rufiak musiał zaprezentować, jak się pięknie tapla w błotku. Przyjaciele bardzo chwalili jego dbałość o urodę
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
Wysłany: 2013-06-30, 13:04
Ahhh, to błotne SPA
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Tak jest dziewczyny, tylko w takiej kolejności zabiegi mają sens
A w tym wszystkim najbardziej cieszy fakt, że od niedawna Rufek sam pięknie wskakuje do kabiny prysznicowej. Po spacerku wystarczy wejść do łazienki, nie trzeba żadnych komend- psisko czeka w kabinie na płukanko łapek.
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
Wiek: 38 Dołączyła: 04 Sie 2012 Posty: 3154 Skąd: Cieszyn
Wysłany: 2013-07-26, 22:35
O kurde... Boski nawet za mega smaczek nie wszedłby do takiego spa chociaż.... na pewno kolega Rufek dałby mu wskazówki jakby tam wejść i się nie pobrudzić
Pozdrawiamy, całujemy, kiziamy i myziamy
_________________ Gdyby nie było zwierząt, życie nie miałoby sensu.
To się porobiło Rufiaty na bazarku za modela robi, a na forum już szósta strona...
No to mamy okazję, żeby się zaprezentować, bo oto "jakoś tak" nam minęły 3 latka. Nigdy nie mogę spamiętać, którego to marca nawiedziliśmy Kraków, by porwać tego smoka podwawelskiego. Jakoś 12-15, więc uśrednijmy
Rufiasty to moja wielka miłość, śmiem sądzić, że odwzajemniona Zdrówko, odpukać, dopisuje. Od dwóch miesięcy mamy "spaloną" michę, bo polowanie na pasztety na trawniku przyprawiało mnie o stan przedzawałowy. Odkąd moja ręka zajęła miejsce miski, Rufiaty stał się dużo spokojniejszy i w jakiś magiczny sposób coraz częściej obraca się ku mnie, gdy zbliżamy się do smakowitego kupala. Oczywiście, praca trwa dalej, żeby nie było, że kompulsywne pożeractwo tak sobie po prostu przeszło
W domu odczarowaliśmy wszystkie zakamarki, najważniejsze- przechodzenie przez zbyt wąsko uchylone drzwi- kiedyś było modlenie się o to, by drzwi się same otwarły, teraz trąca się je noskiem i spokojnie przechodzi Ustawiam mu czasem jakąś przeszkodę, która zwęża przejście i tak długo wrzucam smaczki za "barykadę", aż zdecyduje się po nie wejść. Na balkonie szamiemy śniadanko i słuchamy śpiewu ptaszków, kiedyś- zwiewał z salonu, gdy tylko podchodziło się do okna.
Takie to mini sukcesy, może kogoś mogą śmieszyć, w zestawieniu z liczbą lat trzech Ale ja tam jestem z mojego Furfurka dumna i kocham tę paszczę nad życie
Właśnie spojrzałam na jego numerek... 34- to jakieś... ok 200 psów temu
No i foteczki
Kopara bełchatowska:
"co tam duży las, jak wołasz, to lecę"
"Skoro już wstałaś to mogłabyś wstawić wodę na herbatę?"
No i oczywiście, tym, którzy nie widzą nas na FB, muszę pochwalić się modelem bazarkowym
Wysłany: 2014-03-14, 20:33
Rufek, ale Ty masz dobrze Super psisko z Ciebie. Fajnie, że przełamujesz swoje strachy, a kupale nie są już tak apetyczne
Życzę Wam jeszcze wielu wspólnych, rewelacyjnych i wspaniałych lat razem
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
Dzięki kochane dziewczyny Nawet nie wiecie, jak wiele się od Was wszystkich uczymy- czytając Wasze wpisy na forum, czy też, gdy mieliśmy okazję się poznać- niczym ten forumowy kradziej zdjęć, od każdej z Was biorę odrobinkę, by polepszyć nasze wspólne Rufiakowe bytowanie Dziękujemy za to!
Amelio, Rufusie
Kochajcie się dalej, tak jak się kochacie, Rufciu, nie zapomnij czasami podnieść Pańci ciśnienia, wymiatając coś z pod krzaczka, Amelciu, przecież uwielbiasz sprzątać Rufusowe niespodzianki
Rufusie, tak taka poza z spadającymi łapkami z wyrka, na pewno wprawia pańcię w dobry nastrój, kiedy ona musi się zwlec z łóżka aby gnać do pracy, a ty w nim zostajesz
Pasujecie do siebie bardzo i niech tak pozostanie, wspierajcie się nawzajem, obdarzajcie zaufaniem.
Rufciu , bardzo wypiękniałeś przez te trzy lata, pozostań taki na zawsze:-)
Wysłany: 2014-03-31, 15:10
Genialne zdjęcia Amelko Myślę, że powinnaś jakieś zdjęcie skraść na FB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum