Witam, tu Zami,
ładne zdjęcia ze świątecznego spaceru. Pobiegałem sobie, Sonia kuliżanka moja nie nadążyła za mną, ma krótkie łapki i coś kolano ją bolało. Babcia z niej hehehe. Po powrocie człowieki mnie ufryzowali, ale to miłe było , lubiem to.
Moja łapka? Ktoś się o nią ubiega? Ojoj, fajnie
Może mama moich człowieków mnie ładnie ufryzuje i może pazurki opiłuje cobym ładny był.
Oj kochanie ubiegamy się o Ciebie jak dobrze pójdzie to niedługo będziesz wśród nas Będziesz miał kompana do zabawy! Tymek uwielbia rzucać piłeczki Całujemy!
Co u Ciebie Zami?? Mieliśmy mieć wizytę przed adopcyjną zaraz po nowym roku ale nam się przedłużyło w Karpaczu ale jak tylko wrócimy będziemy dzwonić po Panią by nas sprawdziła
U Zamiego wszystko ok.trosze miał stracha w noc sylwestrowa ale Ania opiekunka i dzielny syn poradzili sobie swietnie.
_________________ Ewa&Lula&Fux
„Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie” - Anonim
My się kochany nie wczasujemy tylko pracujemy tu będziesz miał swój 2 domek a i może z czasem na stałe zjedziemy i będziesz miał tyle łąk i lasów do wybiegania się :* Wysłałabym Ci zdjęcie ale nie umiem więc poproś Panią by Ci pokazała www.facebook.pl/owprzylesie
Wysłany: 2017-01-06, 20:17
Nie można zapomnieć o jednym bardzo ważnym szczególe, dzielnym obrońcą i największym wsparciem Zamiego w noc sylwestrową, był synek Pani Ani! Tulił i mówił do Zamiego, aby się niczego nie bał, że jest przy nim!
Serce się raduje z takich wiadomości! tzn. że rośnie kolejne pokolenie osób o gigantycznych pokładach miłości do zwierzaków!
Aniu uściskaj synka od nas wszystkich!
_________________ Pozdrawiają
Milena, Tomek i Kosmo Kosmo'wski
Witajcie,
o tak tak, Krzyś mnie głaskał i był obok mnie, te huki i błyski były dla mnie straszne. A już się skończyły i jest normalnie. A wiecie, że coś białego na dworzu jest fajne. Można po tym biegać, i ludziska czymś po tym jeżdzili. Fajne to. Tylko tu trochę zimno.
Karola, jesteście kochani, że czekacie na mnie. Tak myślałem, że cienszko pracujecie. Wywczasy wywczasami, praca pracom.Poczekam na Was moje Ludziki, ale powoli kcem jusz do Was. Lubiem ciotke i chłopaków. Mówili mi o Was i kcem Was poznać.
Do zobaczenia pewnie wkrótce.
Kłaniam swój pyszczek
Zamiutek
„Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie” - Anonim
Cześc Wam!
Opowiedzieć wam coś?
Dziś z moim przyjacelem bawiłem się na tym białym czymś ostatnio dowiedziałem się ,że to coś nazywa się śnieg! Krzysio bawłl się ze mną a ja bylem (no on tak mowił) ,że jest jam nakrecony jak świrek i biały jak bałwan! No on mnie chyba obraza (albo się ze mnie śmieje!)
A ta ruda Sonia stała i marzła a mi tam było ciepło (nie dziwie się jaka biegałem jak szalony) .
Do zobaczenia!
Mój Zami nasze życie psoci figla i rzucani jesteśmy tu i tam nagle musieliśmy wrócić do Karpacza i podjęliśmy decyzje że już stąd się nie ruszamy więc wizyta tutaj będzie Pani aj już bym chciała byś był z nami. Zaczynam już główkować jak Ciebie sprowadzić bo tak daleko jesteś ;( Prześle kilka zdjęć mam nadzieje niedługo Twoich prywatnych pól do wybiegania i szaleństw Twoich Całujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum